2009. március 11., szerda

Elkészült az Orgona Kalauz honlap

Február elején indítottuk útjára Mali Katalin honlapját, amely szeretné kiszolgálni az orgonazenét szerető embereket. A honlappal az a célunk, hogy az orgonakoncertekről, orgonával kapcsolatos rendezvényekről mindenki akkor értesülhessen, amikor szeretne. Ha valaki egy egy orgonáról szeretne információhoz jutni, akkor azt is könnyen elérhesse a világhálón keresztül. Sokszor voltam már én is úgy, hogy hallottam egy orgonaművész zenéjét, és szerettem volna többet megtudni róla, így célunk, hogy az orgonaművészekről is létrehozzunk egy folyamatosan frissített adatbázist.

És ha nincs időd, vagy lehetőséged hangversenyre menni, akkor itt szeretnénk összegyűjteni letölthető MP3 formátumban zenéket, hogy otthoni magányodban, örömödben, vagy szomorúságodban segítségedre siessen a legősibb varázsszer a zene.

Várjuk a munkánkat segítő hozzászólásokat, kritikát, információt. Érezzük, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket, de sok biztatást is kaptunk már munkánk elején és reménykedünk a később csatlakozó segítő kezekben, fejekben és zeneszerető szívekben.

Orgona Kalauz bácsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése